Jag har länge haft blandade känslor kring foundation stick men tänkte att det var på tiden att jag gav det en chans. Det jag själv upplevt är ofta att formulan blir aningen vaxigare gentemot en vanlig foundation och det bidrar till att den smälter av min hud på några timmar bara. I dagens video så testar jag Anastasias foundation stick både till själva foundationen men också som contour/bronzer. Kan avslöja att jag blev SJUKLIGT positivt överraskad på hållbarheten.

Snabbt beskrivet så är det en ny storfavorit faktiskt! Det är smidigt att jobba med, täckningen går att justera från medel till full på nolltid och produkten sitter riktigt bra.

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

5 × fyra =