Jag har fått en rabattkod ifrån LYKO hörrni! Den är giltig under hela dagen och ger dig 10% rabatt på ALLT till ordinarie pris (förutom Maria Åkerberg, Dr Dennis Gross, the Ordinary, Eminence, Elixir Cosmeceuticals, Sisley).

Därför så har jag gjort en meeeegalånga tutorial till er där jag testar enbart BUDGETKAP som är Cruelty Free från LYKO och delar med mig av dem idag. Jag kan nog knappt beskriva hur fina samtliga produkter är, men jag är helt mållös över primern, foundationen och ögonskuggspaletten! FANTASTISKA!

KODINFORMATION – https://www.lyko.se/

Kod: josephine10
Giltighet: 9-10/9
Erbjudande: 10% rabatt på allt exkl kampanjer
Villkor: De ger 10% rabatt på allt exkl kampanjer och gäller ej dessa varumärken: Maria Åkerberg, Dr Dennis Gross, the Ordinary, Eminence, Elixir Cosmeceuticals, Sisley

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

tjugo + tolv =