skonhetsblogg-glossybox

Årets första Glossybox hittade hit förra veckan och jag har nu haft tid att gå igenom den lite mer grundligt. Den här månaden innehöll en bonusprodukt från Nellie i form av sockerfri mörk choklad. Jag hade ju en prenumeration på Glossybox tidigare men sa upp den på grund av att jag inte tyckte att sakerna de skickade ut var värda 169kr/månaden och ja, jag vet inte vad jag tycker om den nu heller om jag ska vara ärlig. Jag tänkte i alla fall att jag ska ha den i någon månad till för att se om det blir roligare. Den enda produkten jag gillade den här månaden är svampen. Det är en version av beautyblendern från märket Nicka K FX (aldrig hört talas om innan..) men den ser ut att ha potential. Jag tyckte mig läsa någonstans att boxen också ska levereras till dörren nu framöver, det gjorde inte min så det kanske enbart gäller alla som bor i stan. I don’t know..

Temat för denna månad är ”Hello, 2016” och de produkter som var med och hälsade året välkommen i januariboxen är följande;

  • Mememe Lip Glide, Playful Peach
  • Nicka K FX Airbrush Beauty Sponge
  • Toms Nellie Dellies Mörk Choklad
  • Cetaphil Gentle Skin Cleanser
  • Noa Relaxation Relaxationsdryck

Vad fick ni i er box, är ni nöjda?

skonhetsblogg-januari-glossybox

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

åtta + ett =