skonhetsblogg-sminktips

Alltså jag blev riktigt glad när jag öppnade mailen nu och måste få sprida den glädjen, min blogg har hamnat på en top-10 bloggtoplista över Sveriges mest populära skönhetsbloggar! Hur kul är inte det?! Så ja, tack för att ni läser min blogg helt enkelt 😀 Vill ni kika på hela listan eller vilka kriterier de gick efter så hittar ni den här.

Som tack för att ni läser min blogg tänkte passa på att dela med mig av en rabattkod jag fick av en webbshop jag själv handlar på: Gloss of Sweden. Med den får ni 10% rabatt på hela köpet fram tom. 2016-06-30. Skriv in Josephine10 i kassan så dras rabatten där. De har riktigt bra utbud av Anastasia BH, Nabla, Sweed Lashes, The Balm, Z-palette mfl. Det är INTE en affiliatekod så att ni vet om det:)

skonhetsblogg-topplista

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

18 + 17 =