Denna halloween-look finns det tyvärr heller ingen tutorial på då jag slängde ihop denna innan jag skulle gå och sova igår (därav bildkvallen, det blir inte bra bilder på natten). Synd att jag inte lyckades skrämma min sambo, men det är smällar man får ta 😉 Min version på vampyr sminkning och kronan på verket är Isadoras underbar Twist-up Matt Lips i färgen Dark Velvet som passar så bra om man vill ha lite vampig-look. När slutar halloween förresten?

Denna look är också väldigt lätt att göra. Innehåller enbart 3 ögonskuggor (en hudfärgad för att underlätta sotningen av de mörka färgerna, en mörkare röd och en svart) och en svart gelliner för att få den svarta ögonskuggan att sitta längre och bli mer intensiv i färgen. Ådrorna under ögat går att göra med fejkblod men eftersom jag inte hade det hemma så använde jag mig av HMs krämskuggor i mörkrött och blått och blandade dem för en bra effekt. Klockrent hade ju ett par vampyrtänder och ett par röda linser varit.

Basen gör du med en foundation som är någon nyans ljusare än din vanliga, om du inte är superljus som jag så får du helt enkelt ta den som du vanligtvis använder. Använd sedan vanligt puder (ljust eller transparent) och avsluta med en countor med en väldigt gråaktig färg under käkben och på sidan av ansiktet, näsan, pannan, helt enkelt där du brukar applicera din countor. Jag drog lite bronzer under kindbenen också men det är valfritt. Bas klar.

makeup-blogg-isadora

skonhetsblogg

 

 

sminkblogg

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

19 + 9 =