När jag var på Daisy Beauty Eventet i januari så var jag inne i L’Oréals monter och där visade de dessa 6 L’Oréal Color Riche Matte läppstift som precis har lanserats i butik. Det är 6 stycken matta läppstift i jättehärliga färger. Jag fick även med dessa hem och har nu hunnit testa dem.

skonhetsblogg-color-rich

Förpackning:

Lyxiga förpackningar, eller själva kvallen kanske inte är det lyxigaste av det lyxiga då de är i plast. De ser dock finare ut än de gamla Color Rich läppstiften.

Formula & Applicering:

Riktigt krämig och härlig formula. Samtliga läppstift är matta men jag lurar på om de har någon typ av ljusreflekterande pigment i. När jag la in bilderna i datorn såg jag att de glittrar lite lätt, vilket inte alls syns i ‘verkligheten’. Kan vara mina lampor som är starka. De sitter riktigt bra faktiskt! Hade på mig ett av dem på jobbet och de sitter en hel dag. Självklart behöver de bättras på efter måltiderna men annars är jag riktigt imponerad. De har som sagt en mattare formula men torkar inte helt matt vilket är behagligt på läpparna. Av ren lathet la jag ingen läppenna när jag använde dessa och ingen av färgerna flöt ut i linjerna kring munnen, det är ett stort plus för mig.

Stiftet i sig är lite olikt många läppstift då den är formad med en spetsigare spets än vad jag är van vid. Jag hade dock inga problem med appliceringen och uppfattade nästan att kanterna blev skarpare än med en rundare spets. Dock så skulle jag inte oroa mig allt för mycket över spetsens form då den ändå försvinner efter bara ett par appliceringar.

Färgutbud:

6 olika färger finns i dagsläget och av vad jag förstår så finns nu dessa i deras ordinarie utbud. Det här är färger precis i min smak, lite blandade nudefärger tillsammans med härliga färgklickar. Känner även att dessa passar bra både till sommar som vinter. Det var ingen av dessa färger som utmärkte sig i annan formulering utan de var väldigt lika allihopa, vilket är bra.

skonhetsblogg-sminkblogg-loreal-color-rich-matte-lipstick

Summering L’Oréal Color Riche Matte:

Dessa läppstift gillar jag verkligen! Sjukt behagliga på läpparna och riktigt bra hållbarhet för priset. Det enda jag är emot är att L’Oréal testar på djur. Jag personligen skulle inte köpa dessa av den anledningen. Det finns många andra märken med samma kvalité på produkterna som inte testar på djur helt enkelt.

Pris: L’Oréal Color Riche Matte kostar 129kr/st, finns bla på kicks.

skonhetsblogg-sminkblogg-matte-lipstick-loreal

skonhetsblogg-sminktips-loreal-matta-lappstift

skonhetsblogg-sminkblogg-sminktips-loreal

skonhet-sminktips-loreal-sminkblogg

skonhetsblogg-sminkblogg-sminktips-loreal-nya-matta-lappstift-swatches

skonhetsbloggare-skonhetstips-loreal

skonhetsblogg-sminkblogg-loreal-lappstift

3 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

tretton − ett =