Jag är ju helt frälst i den här kollektionen och kände behovet av den här paletten (och så är det ju läppstiften också, men de kommer i ett separat inlägg). Den är sjukt fin och precis i min smak då jag är en sucker för guldförpackningar (fiiint) och ständigt är på jakt efter fina guldskuggor med bra kombinationsfärger. Själva skuggorna är väldigt pigmenterade och de ljusaste färgerna är väldigt skira och glittriga. Jag är återigen förvånad hur intensivt svart den svarta färgen är, hur bra som helst. Det enda minuset jag alltid ser i sådana paletter är penslarna som följer med, men eftersom jag kan använda vilka penslar jag vill så är det inte av större vikt faktiskt. Bra gjort med denna palett, den får full pott!

Denna är från Kicks men de går säkert att få tag på på tex Åhlens eller någon av Isadoras andra återförsäljare. Pris: 179kr

Det kommer komma ut en liten snabbtutorial på denna och jag LOVAR att de andra julinspo-tutorialsen också kommer, jag har äntligen förstått hur Sony Vegas fungerar och hittat en bra mikrofon. Teknikens under alltså…

skonhetsblogg-isadora-golden-edition

skonhetsblogg-isadora-golden-edition-sminkblogg

skonhetsblogg-golden-edition-isadora

 

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

fem − tre =