Nej men på riktigt, jag vet att jag tjatar om Isadora Stretch Lash Mascara! Sorry haha Jag har visat den i ett par av mina videos och inser att man kanske inte riktigt ser hur jävla bra den är!

Inlägget innehåller affiliate länkar, läs mer under min PR-policy

skonhetsblogg-isadora-stretch-lash-mascara

Produkten är sjukt inovativ, jag funderar alltid på vad sminkföretagen ska komma på härnäst och blir ständigt förvånad över kreativiteten. Det har funnits produkter som lanserats tidigare som snuddar på denna typ av mascara, fast ändå inte riktigt. De tidigare anpassade mascarorna har varit inställbara i själva tuben och jag ska ärligt säga att jag inte såg någon skillnad med dem, men med denna, holy shit alltså! Den fungerar som så att du kan vrida i själva mascara-borsten, du kan få borsten att bli mindre och även större beroende på vad du är ute efter för resultat.

Det lilla läget ger maximal volym och borsten ser då ut som på bilden nedan.

skonhetsblogg-sminkblogg-isadora-stretch-lash-mascara

Vill du att borsten ska jobba mer med längd och separation så är det detta läge nedan du ska använda. Jag föredrar att första använda den liten och sedan gå in en sista gång med den långa sidan.

skonhetsblogg-sminkblogg-isadora-stretch-lash-mascara-sminktips

Isadora Stretch Lash Mascara finns i flera färger: Svart, Blå, Brun och Burgundy. Älskar verkligen burgundy färgen! Ni ser den nedan och jag använder den även i denna videon.

skonhetsblogg-sminkblogg-isadora-ny-mascara

 

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

fem × fem =