Nu är det dags för ännu en favoritvideo och jag är chockerad över hur snabbt den här månaden har gått! Har haft 3 veckors semester och är nu inne på min sista som kommer skrida in i augusti vilket känns lite vemodigt. Både att semestern redan är slut men också att det snart är höst. Dock så känns det skönt med lite svalka såhär efter denna megavarma månad! Har knappt kunnat sminka mig alls, det har typ bara runnit av!

Och är du inte prenumererad på min kanal sedan innan så tycker jag att du ska bli det, tävlar ut produkter i nästan varje kommande video nu som är till för alla trogna prenumeranter med notifikationen igång! Det är 12 timmars tävlingar så det gäller att vara snabb 🙂

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

femton − 9 =