skonhetsblogg-sminkblogg-makeup-artist

cruelty-free-vegan

Det här pressutskicket fick jag från Brallis.se för någon vecka sedan och ja, jag har tagit mig god tid att testa dem ordentligt! Detta för att många av de liquid lipsticks jag själv köpt har suttit väldigt bra i någon timme innan läpparna känns torra eller så börjar det spricka. Men dessa var riktigt riktigt bra! Jag har haft dessa på jobbet och klarar de en 11 timmars dag med ätande, drickande och mycket prat så är de guld enligt mig. De har egentligen allt jag kräver: lång hållbarhet, är lätta att applicera, torkar sådär lagom snabbt att det går att torka bort om man kladdat utanför men ändå inte så att man behöver köra hetsandning genom munnen för att de ska torka fortare, om ni hänger med, precis lagom. De kommer även i en uppsjö magiska färger, mycket snygga nude-färger.

Dessa liquid lipsticks kommer i 3 olika upplagor: LipTint Mousse, Lip Couture samt Velvet Matte. Samtliga är vattenfasta och beskrivs ha en kladdfri formula, vilket de också lever upp till. Applikatorn på samtliga är tät och lätt snedställd vilket gör det lätt att applicera.

Självklart så är LA Splash Cruelty free och har även vissa veganska produkter.

Måste ju bara påpeka skillnaderna i bilderna, längst ner utan brun-utan-sol, fick nog när jag såg den bilden och gick och smörjde mig. Så ja, jag är blek! haha

Pris: 169kr/st och samtliga finns på brallsi.se, de har även fler fina färger att välja mellan.

*Pressutskick

skonhetstips-liquid-lipsticks

skonhetsblogg-sminkblogg-liquid-lipstick-brallis.se

sminkblogg-liquid-lipsticks

skonhetsblogg-irresistable-la-cosmetics

skonhetsblogg-fantasy-la-cosmetics

skonhetsblogg-untamed-la-cosmetics

skonhetsblogg-latte-confetion-la-cosmetics

skonhetsblogg-charmed-la-cosmetics

skonhetsblogg-enchanted-la-cosmetics

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

4 + 3 =