skonhetsblogg-LUAM-extensions

I fredags tog jag och min syster en tripp till Stockholm för ett event hos Pretto PR med lanseringen av LUAM Hair Collection. På plats bjöds det på tilltugg, DJ, trevliga människor och hårstyling (synd att vi behövde kila vidare så fort). Jag är ju beroende av extensions så det kändes högaktuellt för mig att kika in ett nytt märke. Är för tillfället inte helt nöjd med de jag har och måste byta inom en snar framtid så detta är något jag kommer att testa! De har även en väääldigt fin kopparbrun färg som verkar helt perfekt för mig! Är väldigt exalterad då det är SÅ svårt att hitta bra kopparfärger, om inte omöjligt. Gällande typerna av hår så finns det färdiga clip-on:s, trens (både vågigt och rakt!) och så såg jag även keratinvax-slingor (finns dock ej upp på hemsidan). Utöver bra kvalité så har de 6 månaders garanti, 14 dagars ångerrätt, fri frakt och snabb leverans (skickas samma dag som du beställer innan kl 15,00).

Såhär beskriver LUAM sin hållbarhet och kvalité:
– 100% äkta hår
– Kontrollerade produktioner
– Inga mellanhänder
– Kemikaliskt obehandlat hår
– Ett hår med intakt fjällskikt utan slitage
– Unikt hårträns med hår från en person

Pris: från 1799kr

skonhetsblogg-luam-hair-extensionsskonhetsblogg-LUAM-hair-collectionskonhetsblogg-LUAM-hair-collection-eventskonhetsblogg-skonhetstips-hair-extensions-trens-keratin-vaxskonhetsblogg-sminkblogg-luam-extensions

2 Kommentarer
    • josephine says:

      Whaat! Vi lyckas ständigt gå om varandra! haha men jag var inte där länge, gick dit och sa hej vid 18,30-tiden åkte nog typ 45 min senare:)

      Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

två × fem =