skonhetsblogg-isadora

Här kommer resterande av Isadoras vårkollektion Riviera, jag har varit lite seg med att lägga upp dessa MEN jag har använt dem mycket, den ena paletten var perfekt till alla hjärtans dag, lite flörtigt rosa sådär. Jag kommer att köra ett större mascara test då jag har så otroligt många nya mascaror liggandes från vårkollektionerna, så det kommer upp i veckan. Det som Isadoras kollektion innehåller är ju 4 stycken nya färger på Twist-Up Matt Lips (recension här) samt 6 nya färger på matta nagellack (mina storfavoriter även i tidigare kollektioner), 2 nya 4-färgers paletter, en eyliner, en mascara och ett vitaminbaserat läppglans. Det är en hel del alltså och allt finns redan i butik, hur magiskt är inte det?

Velvet Matt Nails- Lacken torkar snabbt och jag målar två lager, vilket jag har för mig att man skulle göra, men jag kan ha fel. Det blir en härlig glittrig matt som ser ut som underverk på naglarna. Jag är väldigt förtjust i Pink Sugar. Jag är dock en av de sämsta nagellacksmålarna i världen, så jag får be om överseende. Jag vet inte hur folk gör det, jag kan spendera 1 timme på en hand men det blir lika dåligt som om jag skulle gjort det på 5 minuter.

Ögonskuggspaletterna är krämiga och välpigmenterade. Jag tycker att Isadoras skuggor blir bättre och bättre för varje ny palett. De är neutrala färger i vår, vilket är lättanvänt för många och passar alla ögonfärger.

Jag är ingen gloss-människa och även så i detta fallet, färgen är liiite för beige för mig så jag såg ganska död ut (jag vet inte hur jag ska beskriva det förutom engelskans ’washed out’) jag tror att det har att göra med att mina läppar naturligt är ganska röda och min hy är väääldigt blek så den hade varit snyggare på någon med medium mörk hy. Det luktade gott och kladdade inte så det är ett plus!

Eyelinern ska jag vara ärlig att säga att jag inte har testat mer än på handen, men det den är designad för är att kunna göra både en tjockare vinge/båge genom att använda den större sidan och sedan kunna göra en tunnar vinge/båge med den tunnare. På handen fungerade det bra, återstår att se om den presterar på ögat.

Mascaran återkommer jag till som sagt då jag har lite fler att visa er. Överlag så gillar jag verkligen den här kollektionen och den har lite 60-tals vibbar och riktigt härliga pasteller som ger mig vårkänslor, vilket jag anser vara ett bra betyg!

*Pressutskick

skonhetsblogg-isadora-ogonskuggspalette-riviera-nude-sand-nude-pinkskonhetsblogg-isadora-big-and-bold-mascara-eyeliner-newsskonhetsblogg-sminkblogg-twin-tp-eyelinerskonhetsblogg-isadora-velvet-matt-nails-riviera-swatches-blue-cloudskonhetsblogg-isadora-velvet-matt-nails-pink-sugarskonhetsblogg-isadora-riviera-matt-nailpolish-spring-light

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

tre × två =