skonhetsblogg-opi-breakfast-at-tiffanys

Jag fick häromdagen ett pressutskick ifrån OPI julkollektion med deras nya kollektion som är döpt till Breakfast at Tiffany’s. Jag myser inombords bara av namnet då det är min absoluta favoritfilm och när jag såg färgerna var jag nära på att smälla av! Det är inte ofta jag gillar en hel kollektion med färger, men idag är dagen då jag känner mig besegrad. En jättefin variation av ljusa, mörka, dova och färgglada färger som verkligen känns som att de hör ihop. Det finns allt ifrån lätt täckande glitterlack till mustiga duochrome-lack och lack med metallisk finish. Jag är riktigt imponerad av samtliga färger och då jag testat OPI tidigare så kan jag skriva under på att det är kvalitativa och hållbara lack vi snackar om. Vill du se swatches eller liknande så är det bara att kika på filmen nedan, där visar jag alla färger samt mina 5 favoritlack ur kollektionen!

Samtliga lack kostar 165kr/st och kommer att finnas hos OPIs vanliga återförsäljare. Kollektionen kommer ut i butik i slutet på oktober, så håll ut!

*Inlägget innehåller pressutskick

skonhetsblogg sminktips opi

skonhetsblogg sminktips opi skonhetstips sminkblogg makeup artist

skonhetsblogg sminktips opi skonhetstips sminkblogg

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

9 + 13 =