VLOGG | Klädhaul & min morgonrutin

Alltså, att göra vloggar är jäkligt kul! Det är så kul att redigera och spela in, synd att man inte får filma på fler offentliga platser haha. I dagens vlogg bjuder jag på min morgonrutin som är så sjukt jäkla simpel! Jag tycker att det är lite tråkigt att tvätta och dona på morgonen, både för att jag inte har tid men även för att jag som sagt inte har så mycket ork och lust just på morgonkvisten. Ni får även se hur jäkla mycket hudvård jag har! Det är helt insane med tanke på hur anti hudvård jag en gång i tiden har varit! haha

Jag går även igenom mina inköp från dagen. Jag köper sällan kläder nu för tiden, så när jag väl gör det går jag all in! Eftersom jag jobbar mycket och har arbetskläder så används heller inte det jag köper så himla mycket, vilket gör att mina kläder nu för tiden håller sig fina och fräscha vääääldigt länge. Det var värre när jag jobbade i klädbutik, då jag använde mina egna kläder varje dag.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

två + 16 =