Dr Temt Magic Lashes är ett aktiverande ögonfrans och ögonbryn serum som jag var lite nervös inför att testa. Jag såg att Ida hade haft en allergisk reaktion när hon använt denna (läs hennes inlägg här), och jag blev lite nervös eftersom jag har KÄNSLIGA ögon. Jag ska vara ärlig med att säga att de första 3 dagarna var en kamp, mina ögon var röda och sved vilket resulterade i att jag gnuggade och att det sved ännu mer. Men sen testade jag en annan appliceringsteknik och det gick som av ett mirakel över. Jag tror att jag applicerade serumet föööör nära fransraden och att det blev för mycket så att det flöt ut i fransarna och ner i ögat. Jag har inte haft något som helst problem med den sedan dess. Produkten är helt fri från parabener, prostaglandiner och parfym och är självklart oftalmologiskt och dermatologiskt testat.

Dr Temt Magic Lashes påstås ha följande effekter:
Stimulera fransarnas tillväxt.
Ögonfransarna blir synligt längre och fylligare.
Serumet ger näring och fukt vilket förhindrar att de slits, bryts av och tappas i förtid.
Fransarna blir friska, starka och får mer glans.

Jag fick informationen att den enbart ska användas max 6 veckor i rad och appliceras på kvällen efter rengöring av ansiktet, vilket jag också gjorde. Resultatet? JA, mina fransar har växt som fan! Likaså mina ögonbryn. Jag har använt denna på ställen där jag har små hål i ögonbrynen, samt på ovansidan där jag inte har så mycket hår för att få dem att se tjockare ut. För mig blev det alltså ett väldigt positivt resultat eftersom jag verkligen verkligen har korta fransar naturligt. Jag fick ett rejält lyft och mina fransar känns friska och starka.

Sammanfattningsvis så skulle jag inte säga att serumet är dåligt på något sätt, tvärtom så levererar det. Minus mina svidande ögon de första dagarna. Men är det så att du råkar applicera för mycket så ta bara en bit vanligt toapapper och tryck upp mot fransarna så försvinner det överflödiga och du slipper svidande ögon.

*Pressutskick

skonhetsblogg-sminkblogg-ogonfransserum-longer-lashes

skonhetsblogg-sminkblogg-dr-temt-ogonfrans-serum skonhetsblogg-sminkblogg-dr-temt-magic-lashes

skonhetsblogg-sminktips-sminkblogg-dr-temt-magic-lashes

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 + 12 =