skonhetsblogg-isadora-cushion-foundation

Jag gillar ju verkligen Isadora Nude Cushion Foundation och ÄNTLIGEN har det kommit en ljusare färg. Jag har kört på den ljusaste (10 Nude Porcelain, ni ser nyansskillnaderna på bilden längre ner) hittills trots att den är aningen för mörk, har fått blanda ner den med en ljusare foundation ner mot halsen, bara för att jag gillar den så pass mycket. Något du bör tänka på om du testar denna är att du behöver ett bra puder att sätta den med då den annars glider av, i alla fall gör den det för mig, har du testat den får du gärna lämna en kommentar om hur den fungerar på din hud. Den nya ljusa färgen heter 09 Nude Blonde och det är fortfarande samma princip på dessa, du kan fylla på dem med en halv flaska av deras vanliga Nude Fluid Foundation.

På jobbet är det även många kunder som frågat efter en färg mellan 12 och 14, vilket de nu har tagit fram. Det har alltså kommit sammanlagt två nya färger; 09 och 13. Väldigt kul att kunna erbjuda det som efterfrågas, jag gillar när företag lyssnar på konsumenterna!

Den andra nyheten de har, som varit ute i butik ett tag nu, är Isadora Nourishing Lip Oil. Med denna skämmer du verkligen bort läpparna såhär i de kalla vintertiderna. Den lägger sig helt perfekt på läpparna och återfuktar verkligen på djupet. Något jag älskar är att den inte är kladdig i konsistensen, den glider på lätt och ger världens bästa glans. Blir superfin att lägga över läppstiften för glans.

Alla Isadoras produkter är för övrigt helt fria från parfym och kliniskt testade.

Pris: 109kr, Isadora Nourishing Lip Oil, Kicks har ’förlanserat’ denna, så den hittar du där.

Pris: 229kr Nude Cushion Foundation, såg att dessa nya färger finns på Åhlens.

*Pressutskick

skonhetsblogg-isadora-cushion-foundation-nude-blonde

skonhetsblogg-isadora-cushion-foundation-nude-blonde-nude-porcelain

skonhetsblogg-makeup-blogg-isadora-nourishing-lip-oil

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

5 + tre =