Jag är ju verkligen ett Smashbox-fan utav dess like, har nog i princip allt de någonsin kommit ut med haha Nej vars, så extremt är det inte än! Var dock tvungen att köpa på mig några av deras senaste läppstiftsnyheter och tänkte dela med mig av mina tankar kring dem. För enligt min mening så kan man aldrig få för mycket läppstift!

Inlägget innehåller affiliatelänkar, läs mer under min PR-policy

skonhetsblogg-sminktips-lappstift-smashbox-ombre-lipstick

skonhetsblogg-sminkblogg-smashbox-ombre-lipstick

Det mest inovativa, tycker jag då, är deras nya Ombre-läppstift. Det kallas Be Legendary Triple Tone Lisptick och är helt enkelt ett läppstift uppdelat med 3 färger i samma hylsa. Det ser så sjukt coolt ut i förpackningen. För tillfället så har de lanserat 4 färger, varav 1 nudigt med diskret (som jag faktiskt inte köpte, men kanske behöver ha i mitt liv?), 1 helt rött (Red Ombré), 1 lila/rosa (Sunset Ombré) samt ett lite mer wild and crazy röd,lila, oranget (som faktiskt blir sjukt fint på). Det jag köpte heter Red Ombré och är ett klassiskt rött läppstift med en varmare underton, vilket är min personliga favorit. Syftet med dessa läppstift är att kunna skapa en ombreläpp, på ett lätt sätt. Inget mer krångel med läppenna, ingen jäkla måla-ojämnt-utanför-kanten-och-se-ut-som-skit-overlining av läpparna. Jag är helt frälst!

Gällande finishen så blir den satin matt, inte för uttorkande matt liksom. Jag gillar att applicera den som ett vanligt läppstift på överläppen och sen vinkla det lite på sniskan på underläppen. På så sätt så får du den där mörka skuggan i läpparnas kant. När jag har målat på sidan så att underläppen är ‘ifylld’ så går jag över med stiftet en sista gång. Då använder jag bara toppen, alltså där den mörka skuggan är, för att göra konturerna lite mörkare. På bilden nedan så tonade jag även ihop färgerna lite extra med fingret, vilket såklart är helt upp till dig hur du vill göra.

Pris: Be Legendary Triple Tone Lisptick, Red Ombré220kr

skonhetsblogg-sminkblogg-smashbox-lipswatch-ombre

skonhetsblogg-sminkblogg-makeup-artist-lipstick-smashbox-swatches

Läppstift numero 2 är ett av deras Be Legendary läppstift, som jag tidigare pratat om (ni hittar inlägget här). De har verkligen en av mina favoritformler när det kommer till läppstift då de är vårdande och täckande på en och samma gång. Be Legendary läppstiften innehåller både Sheasmör och Vitamin C samt E och finns i över 100 färger, så det finns lite att välja mellan. Just detta läppstift heter Do No Wrong och har en matt finish. Igen så tycker jag inte att den är matt, utan mer satin matt, vilket inte är mig emot.

Färgmässigt så blev jag förvånad när jag applicerade stiftet på läpparna, det ser väldigt beige-brunt ut i hylsan, men på så blir det en så himla fin nudefärg med inslag av beige-rosa. Jag är inte helt 100 på det, men jag såg någonstans att den beskrivs som en ‘Dusty Pink’, vilket jag håller med om när den väl kommer på läpparna. Min syster blev faktiskt helt till sig idag när jag använde det, så det blir att köpa till henne i julklapp bland annat! Sjukt behagligt på, sitter som en smäck och håller verkligen länge.

Pris: Be Legendary Lipstick Matte, Do No Wrong195kr

sminkblogg-sminktips-smashbox-lappstift-swatches

skonhetsblogg-sminkblogg-smashbox-liquid-lipstick-mauve-wife

Sist men inte minst så kommer vi till läppkombo nummer 3. Detta flyande läppstift ser faktiskt int emycket ut för världen ser jag nu när jag kollar på bilden, men alltså, wow så bra! Jag har inte enbart använt detta utan under denna så har jag en av Smashbox nya läppennor i färgen Audition. Läppennan Audition är en kompis till läppstifet Audition, som alltså är i samma färg och även ett av deras bäst sålda läppstift. Dessvärre så glömde jag fota den, sorry! Det jag kan säga om läppennan är att den är själv-vässande (vässare inne i locket) och färgen är totalt magisk, mer åt det där nuderosa kalla mauve hållet. Jag länkar till läppennan här om ni vill kika in den (däremot så ser den inte alls ut som den gör på bilden, leta efter pennan som heter Peony så ser du rätt färg, vet inte varför bilden är så tokig…).

Iallafall, produkten ni ser på bilden ovan är deras Be Legendary Liquid Lip och bli inte förvirrade nu, som jag blev, när denna inte torkade matt, för det här är inget matt läppstift haha Första gången jag testade det så kände jag bara ‘okej, det har gått 30 minuter och det har inte torkat matt, vad har jag gjort  för fel…’ Men, det är ett helt vanligt läppstift i flytande form! Vad det är bra för är att det har samma pigmentering som ett vanligt läppstift, men har en glossigare finish (precis som ett läppglans) och går att anpassa om du vill ha det täckande genom att applicera det med applikatorn. Det går också att använda som ett lättare läppglans genom att dutta in det med ex fingret, eller att inte ta upp lika mycket produkt på applikatorn. Det jag verkligen gillar med dessa är färgutbudet och att det också finns METALLISKA färger. Jag är extremt sugen på den metalliska färgen Mauve Squad och ångrar faktiskt nu i efterhand att jag inte köpte den också. Färgen jag har köpt heter Mauve Wife och jag vet inte hur jag ska förklara den. Jag såg den på en tjej som jobbar på Smashbox och alltså, den var så jäkla fin! Mauve Wife är en varmare nästan terrakotta, vilket i mina öron inte låter vackert över överhuvudtaget, men när jag fick på mig den så kände jag bara, AMAZING!

Pris: Be Legendary Liquid Lip, Mauve Wife220kr
Pris: Always Sharp Lip Liner, Audition180kr

skonhetsblogg-sminkblogg-sminktips-smashbox--lappstift

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

16 + sexton =