skonhetsblogg-sminkblogg-makeup-artist-norrkoping

Ursäkta torkan, haft lite tid att sätta undan till att fota, filma och redigera för tillfället. Dagen har gått åt till storshopping på Mall of Scandinavia samt lite i innerstan. Tyvärr så var det stora köpcentret lite av en besvikelse. Det var stort och pampigt, men valet av affärer var inte riktigt i min smak dessvärre. Förhoppningsvis är det kanske guldklimpar för någon annan. Det kommer en Haul-video på vad som inhandlades under nästa vecka om jag lyckas få en ledig dag. Som tröst tänkte jag tävla ut en av Loréal True Match Highlighter treo som jag har en för mycket av. Superenkel tävling där ni bara behöver skriva en rad samt göra en delning på Facebook sedan är det klart.

Jag använder själv Loréal True Match Highlighter och älskar färgerna, speciellt den kalla blå. Självklart går denna att använda som en enda stor highlighter och go wild and crazy med borsten i alla färgern. Det går även använda färgerna en och en. Loreal har kommit med en till lite mörkare varmguldig nyans som är superfin på mörkare hudtoner. Just denna passar dig som är ljusare upp till medium (jag kör denna med min brun utan sol). Sitter länge och är förvånansvärt intensiv hela dagen. Det följer även med en liten borste och så finns det en spegel på undersidan vilket gör den smidig att ha med i väskan.

Tävlingsregler:

  1. Svara på frågan: Vilken är din favorithighlighter of all time? Det går bra att kommentera på bloggen (detta inlägg) på Facebook eller på Instagram (om jag nu lägger tävlingen där, annars är det det 2 föregående som gäller.)
  2. Dela inlägget på Facebook.
  3. Lämna mail och namn så att jag kan kontakta dig som vunnit
  4. Tävlingen pågår mellan 25 augusti tom 31 augusti kl 00,00, sedan dras vinnaren av oberoende part och presenteras 1 eller 2 september här på bloggen samt via mail.

Lycka till och ha en magisk dag!

skonhetsblogg-loreal-highlighter

skonhetsblogg-sminkblogg-highlighter skonhetsblogg-sminkblogg-makeup-blogg-makeup-artist-highlighter

1 svara
  1. sonja ryd says:

    Jag älskar nars alabaster! Det är min absoluta favvo eftersom jag är ganska ljus. :):) har delat på facebook.

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

tre + tretton =