skonhetsblogg-sminkblogg-annonslankar-kicks

Inlägget innehåller affiliatelänkar, läs mer under min PR-policy

Och så har jag ÄNTLIGEN köpt på mig och testat en Clarisonic! Det är många som tjatat på mig att jag ska testa den och till slut så veknade jag. Men, jag måste säga att jag är mer än nöjd. Jag spelade in videon för lite över 1 vecka sedan och har använt rengöringsdelen varje morgon och kväll sedan dess. Det är verkligen en så stor skillnad från att rengöra med händerna, vilket jag inte trodde var möjligt faktiskt. I paketet så kommer såklart själva rengöringsapparaten, ett borsthuvud som egentligen är anpassad för känslig hud, ett resefodral till Clarisonicen men också en laddare. Det är en vanlig elkontakts-laddare (om jag såg rätt) som jag nu har luskat ut att man fäster på framsidan haha Var lite förvirrad där när jag öppnade paketet och förstod inte riktigt hur i hela världen man skulle få dit laddaren. Man får även med en 30ml tub med rengöring, vilken jag använt nu sedan jag fick den. Jag som tycker att rengöringsdelen är så jääääkla tråkig har faktiskt fått en nystart (eller snarare så har min hud fått det) och det är verkligen inte alls lika tråkigt och meckigt att tvätta bort sminket på kvällen. Man kan använda vilken rengöring man vill till denna borste och jag föredrar faktiskt Isadoras spray olja. Det är bara att spraya på ansiktet, köra med min Clarisonic och sedan skölja. Hur jäkla snabbt och lätt som helst!

Lite info om rengöringsdelen/borsten:

  • Borsthuvudet är så pass mjukt och snällt mot huden att du kan använda den både morgon och kväll.
  • 1 uppladdning håller i 28 minuter, vilket alltså är 1 månads förbrukning om du använder den 1 gång om dagen.
  • Med Clarisonic så rengörs huden 6 gånger bättre än med manuell rengöring (alltså med händerna)
  • Clarisonic :en är 100% vattentät vilket gör att man kan ha den i duschen om man nu skulle vilja det.
  • Det tar bara 60 sekunder att rengöra hela ansiktet
  • Det finns 2 olika hastigheter i en Clarisonic Mia 2 och den har även en timer som stänger av maskinen efter 1 minut, när du är färdigtvättad.

I videon ni ser nedan så är det inte själva rengöringen jag gör en First Impression på utan det tillhörande borsthuvudet som är till foundation! Hur häftigt är inte det? Sjukt innovativt tycker jag. Det är alltså en liten foundationborste som man fäster på själva Clarisonicen och sedan duttar man ut foundationen i ansiktet och sedan kör man med borsten. Det som är så underbart med den är ju att den gör allt jobb. Och vi ska inte prata om hur jäkla bra den blandar ut contour!!! Det är på en helt annan nivå kan jag tala om. Jag är sjukt nöjd med mitt köp faktiskt och jag har använt denna varenda dag sedan jag testade den första gången.

OBS! En budget variant på Clarisonic:en är faktiskt Foreo (de mindre då, för de stora är nog faktiskt dyrare än Clarisonic) det är också en riktigt bra rengöringsmaskin men då har man inte fördelen med att byta ut borsthuvudet. Spana in mina två inlägg om Foreo här och här 🙂

Kika in videon och se på miraklet själva! hahah

 

PRODUKTERNA NÄMNDA:
Clarisonic Mia 2 – Vit
Clarisonic Foundation Blender Brush
Lancome Teint Idol Ultra Wear Foundation – 010
Lancome Teint Idol 24h Foundation – 045
GlamGlow Glowsetter
Smashbox Step-by-step Contour Stick – Contour
Smashbox Step-by-step Contour Stick – Bronze

Ansikte:
Bobbi Brown Bronzing Powder – Golden Light
MAC Pro Longwear Blush – Melba
MAC Mineralize Skinfinish – Soft & Gentle

Ögon:
Smashbox Julpalett
Sensai 38 grader Mascara – 02 Brown

Läppar:
MAC Lipstick – Faux
Buxom Full On Lip Cream – Dolly

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

ett × fyra =