Too Faced Melted Liquified Long Wear Lipstick är det längsta produktnamn jag stött på hittills tror jag, förstår inte varför 90% av alla skönhetsprodukter ska ha så långa namn!? Oavsett vilket så är det här en riktigt bra produkt. Det kommer dock ingen bild på hur de lägger sig på läpparna. Jag hade en jobbig munsårshistoria när jag tog dessa bilder som inkluderar att jag tog fel läppsyl av min ena lillasyster och drabbades, på samma dag som jag åkte upp till Stockholm, på samma dag som jag fick en REJÄL förkylning och samma dag som min magkatarr återvände, av ett munsår. Jag var inte nöjd alls över min olycka men nu är både förkylning (så gott som) och munsår borta, bara magkatarren kvar.

Tillbaka till läppstiften. Dessa är, som ni kanske ser, flytande läppstift och appliceras direkt ur tuben som ett lipbalm. De är lätta att få jämna och skapar även en snygg kontur med då själva spetsen på tuben har en superbra oval form. Gällande färgen så är båda väldigt fina, Sugar är den beige:a och fungerar att applicera som en highlighter på läpparna tillsammans med en annan färg för mig, annars blir jag helt utan läppar om jag enbart använder den. Dessvärre är jag skitful i Melted Peony. Den fungerar inte alls med min hudton och jag ser ganska washed out/blek/lustig ut. Jag har kollat på så många olika swatches på denna och den är underbar på bild, men inte på mig. Hade jag haft en brunare hudton hade den säkert sätt jättefin ut, lite mer nude pink än rostrosa som det blir idag… Jag gillar verkligen den halvglansiga finishen på dessa.

Pris: 229kr/st, finns tillgängliga i flertalet färger i Sephoras butiker.

 

skonhetsblogg-too-faced

skonhetsblogg-too-faced-melted-peony-melted-sugar

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

åtta + nitton =