Men alltså wow, jag trodde att mina eyeliner-kunskaper var bortom all räddning, men idag märkte jag att det var helt okej lätt ändå hahah. Jag gör verkligen ALDRIG vingar pga. att min ögonform är som den är och att de fina linjerna börjar komma fram, speciellt vid ögonen. Lyckades även med att göra en Spotlight Cut Crease, vilket jag testat 1 gång tidigare, men det gick åt helskotta det också. För dig som vill se mig total-misslyckas så finns den videon här.

Anledningen till att jag gjorde dessa komplicerade ting är väldigt simpel; jag testade att följa RawBeautyKristis Makeup Tutorial. För dig som inte vet vad en Spotlight Cut Crease är så är det när du cutt:ar ut mitten av ögonlocken med concealer, typ i en T-form, för att det ska ge en riktigt poppande effekt mot de andra ögonskuggorna. Det var sjukt mycket mer komplicerat än jag trodde. Jag har aldrig insett hur jäkla snabbt vissa saker går när man väl ska följa en tutorial. Hur som haver så är jag nöjd som tusan trots att jag inte riktigt tycker att jag passar i den här typen av sminkningar. Videon och hur du själv kan lyckas klara av en mega fullglam sminkning ser du nedan!

spotlight cut crease skonhetsblogg sminkblogg

▷PRODUKTER NÄMNDA:
Bas:
Glamglow Glowstarter – Nude
Lancome Teint Idol Ultra Wear – 005
Lancome Teint Idol Ultra Wear – 045
Tart Shape Tape – Fair Beige
Sensai Translucent Powder
Smashbox The Cali Contour Kit
MAC Blush – Melba
Anastasia x Amrezy Highlighter

Ögon:
Tart Shape Tape – Fair Beige
Sensai Translucent Powder
Jaclyn Hill x Morphe
Affects Foiled Eyeshadow
Urban Decay Glitterliner – Midgnight Cowboy
Clinique Pretty Easy Liquid Liner – Black
Sensai 38 Mascara
Loreal Infallible Gel Crayon – Back To Black

Läppar:
NYX Lipliner – Soft Spoken
Fenty Beauty Glossbomb
———-

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

tre + 8 =