October Stockholm är ett märke jag länge velat testa och när jag fick detta pressutskick så blev jag superglad! Samtliga läppstift tillhör October Stockholm True Colours Collection. Det är 8 stycken matta färger och det bästa med hela kollektionen är att den stödjer Rosa Bandet. För varje läppstift som säljs i denna kollektion så går 1 krona till Rosa Bandet. Det är verkligen en kollektion att investera i om du är ute efter ett nytt läppstift lagom till Alla hjärtans dag (och självklart resterande delen av året då insamlingen pågår året runt). Det känns verkligen som en flirtig och lekfull kollektion, vilket passar bra nu när Alla hjärtans dag närmar sig!

skonhetsblogg-sminkblogg-skonhetsbloggare-october-stockholm-lappstift

skonhetsblogg-sminkblogg-skonhetsbloggare

Förpackning:

Själva förpackningarna är väldigt stilrena, matt svart botten och glansigt svart hylsa. Trots att de är i plast så känns de ändå exklusiva och hållbara. Det är vanligt klick-lock, och jag som gillar magnetlock hade väl egentligen önskat mig det, men det betyder säkert också högre produktionskostnad och i slutändan högre pris, vilket jag alltså kan leva utan.

Formula & applicering:

Bästa formulan! Väääldigt återfuktande trots att det är matta och jag lyckades swatcha samtliga under en sittning utan att få torra eller fnasiga läppar. Läppstiften ska innehålla Vitamin E, vilket är anledningen till att de vårdar så bra. De sitter riktigt grymt under dagen, men då de är lite återfuktande så tycker jag personligen att de sitter bäst med läppenna under. Med det menar jag att färgen håller på läpparna längre, men det är som det brukar vara med alla läppstift. Toppen på läppstiften är förvånansvärt bra och går att applicera direkt ur tuben. Jag brukar annars använda pensel, men behövde inte alls göra det denna gång. Sånt gillar jag, när det går snabbt och smidigt! Något jag måste poängtera är också hur jäkla pigmenterade läppstiften är, ett drag på läpparna och du har full täckning.

Färgutbud:

Utbudsmässigt så finns det något för alla i October Stockholm True Colours Collection! 8 vackra färger i enhetlig färgskala från det allra ljusaste till modernt burgundy brunt. På mig var inte den allra ljusaste nude-färgen superbra, de är lite för ljusa nu när jag har lite färg, kan fungera bättre under mina bleka perioder dock. Färgerna som finns med i kollektionen är: Absolute Pink, Burgundy Touch, Naked Truth, Real Cherry, True Red, Warm Wine, Velvet Sand och Mighty Umber (du hittar swatches på läpparna längre ner). Mina favoriter för tillfället är Velvet Sand (en ljusare mauvig beigerosa), Mighty Umber (mörkt brun med en hint av burgundy), Real Cherry (vibrerande klart rosa) och True Red (neutral röd med en aning oranget).

skonhetsblogg-skonhetsbloggare-october-stockholm-swatches

Summering av October StockholmTrue Colours Collection:

Jag är oerhört förtjust i hela October Stockholm True Colours Collection, det är en harmonisk färgkombo (sånt gör mycket för mig, när färgerna går hand i hand med varandra) och kvalitén och hållbarheten är grym! Resultatet blir inte megamatt, men åt det härliga satinhållet som ger fukt och näring men sitter som berget med en modern mattare touch.

Pris & återförsäljare:

Hela True Colours Collection går att få tag på på October Stockholms hemsida och priset för dessa är 239kr/st.

*Inlägget innehåller pressprover, läs mer under min PR-policy

sminktips-skonhetsblogg

skonhetsblogg-skonhetsbloggare-sminkblogg-naked-truth

sminktips-lappstift-october-cosmetics-skonhetsblogg

skonhetsbloggare-sminktips-velvet-sand

skonhetsbloggare-skonhetsblogg-sminktips-sminkblogg

sminktips-skonhetsblogg-absolute-pink

skonhetsblogg-sminkblogg-skonhetstips

skonhetsblogg-smintips-burgundy-touch

skonhetsbloggare-sminktips-skonhetstips

skonhetsblogg-skonhetsbloggare-sminkblogg-real-cherry

skonhetsbloggare-october-lappstift

skonhetsbloggare-skonhetsblogg-sminkblogg-true-red

skonhetsbloggare-sminktips-october-swatches

skonhetsblogg-skonhetsbloggare-sminkblogg-warm-vine

skonhetsblogg-skonhetsbloggare-sminktips-october-cosmetics

skonhetsblogg-skonhetsbloggare-midnight-umber

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

fem × 4 =