Två nya parfymer på min parfymhylla är två riktigt kvinnliga klassiker, Miss Dior Blooming Bouquet och Chanel Chance Eau Tendre. De är väldigt lika, fast samtidigt väldigt olika haha Jag älskar lätta och fräscha parfymer, de får gärna vara söta, men absolut inte tunga. För det första så luktar jag typ ammoniak i tyngre dofter och för det andra så får jag lätt migrän. Jag är förälskad i lätt blommig dofter atm och dessa två är verkligen huvudet på spiken! Överlag så älskar jag parfym! Här har du inlägg på mina andra favoriter: Marc Jacobs – Eau So Fresh Blush, Armani – You, YSL – Black Opium Floral Shock, Versace – Bright Crystal Absolu EdP, D&G – 3 L´imperatrice EdT & Ariana Grande – Ari, Victor & Rolf – Bonbon Couture & Gucci Flora Gorgeous Gardenia.

Inlägget innehåller affiliatelänkar, läs mer under min PR-policy

skonhetsblogg-sminktips-miss-dior-blooming-bouqet

Miss Dior Blooming Bouquet är, enligt mig, en fräsch, lätt blommig doft som känns lyxig och väldigt feminin. Jag älskar den fina flaskan som verkligen är hur elegant som helst. Sitter extremt bra och det finns både body lotion, hairmist och deo till den vilket är tummen upp! Det här är typ min drömdoft, önskar att jag såg lika elegant ut som den här parfymen luktar haha Tänk er Aubrey Hepburn i Breakfast at Tiffany’s, amazing!

Toppnot: Siciliansk mandarin-essens
Hjärtnot: Pion & Damascena Ros
Basnot: Vit Mysk

Pris: Blooming Bouquet – 50 ml 775 kr

skonhetsblogg-sminkblogg-sminktips-chanel-chance

Chanel Chance Eau Tendre är en av mina favoriter, men jag tror att det är jasminen som gör det! Jag ÄLSKAR jasmin och det ger mig flashbacks till sommaren hemma hos mina föräldrar. De har en stooor jasminbuske (träd?) precis bakom antalen och det luktar så gudomligt på sommaren av värmen och solen. Denna är väldigt lik Dior till det sättet att den är extremt lätt och fräsch. Väldigt lätt fruktig och man kan nästan känna en svag doft av Chanel Mademoiselle i den här. Älskar verkligen den här, den sitter sjukt bra trots att det är en EdT. Chanel har btw öppnat svensk webbshop, länkar den nedan!

Toppnot: Grapefrukt & Kvitten frukt
Hjärtnot: Hyasint & Jasmin
Basnot: Amber, Cederträd, Iris, Vit mysk

Pris: Chance Eau Tendre – 50 ml775 kr

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

2 × ett =